Halvat lennot Ibizalle Espanja

Bileiden ja kukkien saari
Lennot Ibizalle alkaen
  • 140 EUR per henkilö
  • Lennot Helsingistä alkaen 160 EUR
  • Lennot Pietarista alkaen 310 EUR

Tietoa Ibizasta

.

Monet suuntaavat yhä La Isla Blancalle saaren ylihintaisen yöelämän perässä, mutta Ibizalla on matkailijalle muutakin tarjottavaa. Homoille suunnattujen hotellien ja hippimarkkinoiden tuolla puolen on rauhallinen varhaisen aamun valtakunta, salaperäisiä luolia, mukulakivikatuja ja kauneudestaan kuuluisia auringonlaskuja. Kun pääsee yli jumputtavasta house-musiikista, Välimeren Gomorra näyttää salatun puolensa. Se on koskemattomia suolatasankoja ja karua viehkeyttä. Ibizan asukkaat ovat mahtava sekoitus saarella syntyneitä alkuperäisasukkaita ja työstä väsyneitä ulkomaalaisia, jotka todella rakastavat kotisaartaan. Heitä on helppo ymmärtää. Tämä saari sykkii oman rytminsä tahtiin.

Päihtyneitä turisteja lukuunottamatta mikään elävä ei voi vahingoittaa sinua Ibizalla. Paikalliset luontokappaleet ja kasvit ovat kaikki vaarattomia.

Lähellä sijaitseva Es Vedran saari on legendan mukaan paikka, jossa Odysseus tapasi viettelevät seireenit.

Ibiza - millainen sää on heinäkuussa?

  • Lämpötila 21-30 °C
  • Sateettomia päiviä 28-
  • Keskimääräinen sademäärä 8 mm
  • Lumisadepäiviä 0

Väestötiedot

  • Asukasmäärä 133K
  • Paikallinen aika :
  • Valuutta Euro

Upeat hotellit Ibizalla

Mahtavia paikkoja Ibizassa

Tietoa Ibizasta

Ibiza tunnetaan maailmanlaajuisesti legendaarisesta yöelämästään. Nuoret lentävät Ibizalle tapaamaan samanhenkisiä sieluja ja päästääkseen itsensä valloilleen elektronisen tanssimusiikin näyttämöllä. Saari omaa kuitenkin myös suurenmoisen kulttuurihistorian ja kuvankauniita näköaloja, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Tämä pieni Baleaarien saari nauttii loistavasta Välimeren sijainnista – se on maalaismaisemien, pikkuruisten lahdenpoukamien, kristallinkirkkaiden vesien ja lähes aina aurinkoisen ilmaston luonnonaarre. Rantaviivaa on 210 kilometriä, ja se takaakin merellisen tunnelman, joka on omiaan auringon ottoon ja pitkiin, mieltä rauhoittaviin kävelyretkiin. Kauniiseen maaseutuun tutustuminen lisää omalta osaltaan nautintoa.

Kun aurinko laskee, pahamaineinen Ibizan yöelämä pääsee vauhtiin ja huipentuu varsinaiseen konemusiikin räjähdykseen housen ja trancen uusimpien suuntausten myötä. Ikuinen juhlailo tekee Ibizasta valtavan suositun nuoren sukupolven keskuudessa, joka nauttii sekä yökerhoista että iltojen vilkkaasta katuelämästä.

Huolimatta Ibizan suosiosta harvat kuitenkaan tietävät, että se on nimetty maailmanperintökohteeksi useiden kiehtovien kulttuurillisten ja historiallisten nähtävyyksiensä ansiosta. Koe muiden muassa Ibizan kaupungista länteen sijaitseva Sa Caletan foinikialainen asutus, Eivissan vanha kaupunki ja muinainen Puig de Molins -hautausmaa.

Kun etsit viihdettä, on Ibizan kaupunki juuri se oikea paikka. Dalt Vilan kaupunginosasta löytyy mukulakivikujia, espanjalaista arkkitehtuuria, värikkäitä markkinoita ja viehättäviä ravintoloita. Nauti illallista katsellen Ibizan satamaa ja hauko henkeäsi ylellisten huvipursien edessä. Jos jäät tutustumaan öiseen Ibizan kaupunkiin, sinua odottavat bileet, jotka luultavasti ylittävät kaikki aiemmat kokemuksesi.

Valitettavasti tämä tieto on saatavilla vain englanniksi

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää